Basisschool

Actuele informatie over het aanmelden van uw kind voor het basisonderwijs

Aanmelden: 

De Haagse basisscholen en de gemeente hebben afspraken gemaakt over het aanmelden voor kinderen van 0-4 jaar om wachtlijsten tegen te gaan en het aanmelden duidelijker en eerlijker maken. Deze afspraken gelden ook voor onze school. Afhankelijk van wanneer uw kind is geboren gelden er andere regels. Op de site Scholenwijzer Den Haag vindt u alle relevante informatie.

Het aanmelden voor het onderwijs gebeurt met een inschrijfformulier. Het is heel belangrijk dat u dit formulier op het juiste moment inlevert bij de school van uw eerste keuze. U bent bij Kindcentrum Bamboe van harte welkom voor een rondleiding en u kunt daar een afspraak voor maken.

Voor bijna 4-jarigen geldt, dat ze vooraf 5 ochtenden mogen wennen. Bij kinderen die van een andere school komen hebben we helaas te maken met een wachtlijst voor een groot aantal van onze klas. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de juiste match er is voor uw kind en voor de klas. We nemen in dit proces altijd contact op met de vorige school.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met de school: 070 366 20 11 (tussen 9.30-14.30 uur) of kijk in de Schoolgids voor een uitgebreidere uitleg.

Adres: Bentelostraat 53, 2545 NV Den Haag
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.